Foto: Echipele de Fotbal Fete Ale Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Bănești, Premiate la Festivitatea de Sfârșit de An

Astăzi, în cadrul festivității de premiere a sfârșitului de an școlar, pe lângă premierea pentru merite școlare, au fost premiate și echipele de fotbal fete ale școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Bănești, Fântânele, clasele VII-VIII, pentru participarea la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, Cupa ISF U14. Acestea au jucat la etapa catedra de la Dumbrăveni, după care s-au calificat la etapa județeană organizată la Vatra Dornei, unde au obținut locul 4 pe județ. În urmă cu un an, fetele au obținut locul 2 pe județ.

De asemenea, echipa de fotbal fete a școlii primare a fost premiată pentru că s-a întrecut cu fetele de la Școala Gimnazială Miron Costin (deținătoarele titlului național din anul 2024, Cupa Tymbark U10) în cadrul barajului de calificare la etapa județeană.

„Mulțumim cu această ocazie sponsorilor acestui eveniment: doamna Marina Avârvări din partea firmei STAMARI BUILDING SRL, domnul Daniel Dumitriu din partea firmei DUMITRIU METAL SRL, domnul Sorin Bosânceanu din partea firmei DUCHESSA TRANSPORT SRL și domnul Ionel Curcan din partea ziarului INFO SUCEAVA. Mulțumim tuturor firmelor pentru sprijin și mulțumim domnului Ionel Curcan pentru implicarea sa în găsirea sponsorilor”, a declarat profesorul de sport Sârbu Florin.

Foto:

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.