Beat și fără permis, a furat o mașină cu care a provocat un accident la ieșirea din benzinăria OMV Sadova

În noaptea de 20 spre 21 iunie, la ora 3.30 din noapte, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 de către o femeie din Baia Mare care a anunțat că a avut un accident  rutier cu o victimă care se află în stare de leșin, iar un șofer este în stare de ebrietate.

Din cercetările ulterioare a rezultat că șoferul unui Audi a ieșit din parcarea OMV de la Sadova fără a se asigura și fără a acorda prioritate VW-ului condus regulamentar de femeia din Baia Mare.

Din fericire, din accident nu au rezultat răniți ci doar pagube materiale.

Cu privire la șoferul de pe Audi, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Corni-Botoșani, polițiștii au s avut în scurt timp confirmarea că acesta era băut. Etilotestul a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că același tânăr din Botoșani nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie auto.

Tânărul de 21 de ani a fost condus de polițiști la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate două mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Pe timpul efectuării verificărilor cu privire la evenimentul rutier, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, din nou, prin SNUAU 112 la orele 04:17, de către un sucevean domiciliat în satul Bănești, comuna Fântânele, cu privire la faptul că a auzit despre producerea evenimentului rutier, iar autovehiculul marca Audi că îi aparține și i-a fost furat de către tânărul în vârstă de 21 de ani după ce au consumat împreună băuturi alcoolice în noaptea de 20 spre 21 iunie, într-o locuință unde sunt cazați de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii continuă ancheta în cadrul unui dosar penal privind infracțiunile „conducere fără permis”, „conducere sub influența alcoolului” și „furt în scop de folosință”.

 

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.