Trupul băiețelului înecat la Liteni a fost recuperat la 24 de ore de la nenorocire

Pompierii militari suceveni au reușit să găsească vineri după-amiază trupul băiețelului înecat în râul Siret, pe raza orașului Liteni. A fost nevoie de o operațiune de aproximativ 24 de ore, întreruptă doar pe timpul nopții.

Trupul a fost recuperat de la o distanță de aproximativ 500 de metri în aval față de locul unde au fost găsite hăinuțele sale, pe mal.

Pentru recuperarea trupului neînsuflețit la Liteni au ajuns vineri dimineață și scafandri de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Botoșani și Neamț.

IPJ Suceava a transmis că la data de 21.06.2024, ora 18:06, o localnică a apelat la SNUAU 112, unde a sesizat faptul că a găsit în râul Siret un copil ce pare a fi decedat. Astfel, pompierii militari s-au deplasat în zonă și au recuperat trupul, acesta aflându-se la o distanță de aproximativ 500 m în aval față de locul de unde au fost lăsate hainele acestuia.

Minorul decedat a fost identificat de către mama acestuia, care a sosit la fața locului pentru a confirma că minorul găsit înecat este fiul acesteia.

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.