Anchetă pentru tentativă de omor după ce 7 indivizi au tăbărât pe un tânăr cu bâte și topoare

În seara zilei de 4 iulie, polițiștii Secției Rurale 3 Marginea ao fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe strada Gării din comuna Dornești are loc un scandal iar un tânăr a fost bătut.

La fața locului au fost identificate pe drumul public mai multe bucăți de lemn, precum și alte bucăți de obiecte contondente, însă nu mai are nici o persoană.

Un tânăr de 33 de ani, din Rădăuți, fusese deja preluat de o ambulanță și dus la spital.

Polițiștii s-au deplasat la Spitalul Municipal Rădăuți, loc în care a fost identificată persoana vătămată, aceasta primind îngrijiri medicale de specialitate. În urma expertizarii medico-legale, medicul legist a concluzionat preliminar că leziunile suferite nu au pus în pericol viața victimei.

În urma discuțiilor purtate cu bărbatul de 33 de ani a reieșit că în data de 04.07.2024, în jurul orei 21:00, se afla în fața gării CFR din comuna Dornești, a avut un conflict cu mai multe persoane pe care le cunoștea și a fost agresat de către o parte dintre acestea. Agresorii aveau asupra lor câte și topoare.

În câteva ore, au fost identificate după nume toate persoanele bănuite de comiterea agresiunii sau care s-au aflat la locul faptei, respectiv 7 bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 18 ani, toți din Dornești și Rădăuți.

S-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, iar după administrarea materialului probator, cauza a fost preluată de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor.

Activităților de cercetare penală au fost continuate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale IPJ Suceava, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, sub coordonarea procurorului de caz, fiind emise 5 mandate de aducere pentru bărbații care au fost implicați in agresiune, ulterior dispunându-se măsura reținerii față de 2 dintre agresori, doi tineri din Rădăuți

Cum fapta a fost încadrată la tentativă de omor, răspunderea penală a autorilor va fi una majoră.

Polițiștii continuă ancheta pentru a stabili câți dintre cei 7 au lovit cu bâte și cozi de topor spre zonele vitale ale victimei.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.