Fără permis de conducere, beat și drogat, la volanul unei mașini fără RCA valabil

Luni, 8 iulie, la ora 04:50 dimineață, un echipaj de poliție de la Rădăuți, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Rădăuți, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism Honda, conducătorul acestuia conformându-se și oprind pe partea carosabilă.

Mașina atrăsese atenția polițiștilor pentru că avea parbrizul din dreptul șoferului spart.

La volan a fost identificat un rădăuțean care, s-a stabilit în urma verificării bazei de date, nu avea poliță RCA la mașină și nu  posedă permis de conducere valabil.

Întrucât emana halenă alcoolică, suspectul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Rădăuți, în vederea recoltării de probe de sânge.

De asemenea, același individ a fost testat și cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă la methamphetamină, și cu privire la acest aspect fiind recoltate probe de sânge și urină.

Așadar, rezumând, fără permis de conducere, beat și drogat, la volanul unei mașini fără RCA valabil.

Polițiștii de la Rădăuți au întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere și  ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.