Polițiștii au prins o mamă care a ieșit la plimbare cu mașina, cu cei trei copii, deși nu are permis de conducere

Duminică noapte, în jurul orei 22.05,, polițiștii Secției 13 Rurale Bălcăuți, aflați în serviciu de patrulare pe raza satului Slobozia Sucevei, comuna Grănicești, au observat în trafic un autoturism marca Peugeot 407, care circula dinspre balastieră spre intrarea în satul Slobozia Sucevei.

Polițiștii au mai sesizat că persoana de la volan a întors brusc când i-a observat și a plecat în trombă în direcția opusă.

Echipajul a plecat în urmărire pe drumul comunal de pe raza satului Slobozia-Sucevei, mașina fiind blocată după aproximativ 3 kilometri.

Polițiștii au constatat că în mașină este o femeie cu 3 copii minori.

Femeia era în mașină cu cei trei copii ai săi cu vârstele de 2 ani, 3 ani și respectiv 6 ani.

Femeia a declarat că i-a scos la o plimbare pe malul râului Suceava pe cei 3 copii, de pe raza localității Slobozia Sucevei.

Baza de date a arătat că femeia din satul Slobozia Sucevei nu posedă permis de conducere ceea ce înseamnă infracțiune.

Tot în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că inspecția tehnică periodică a mașinii este expirată din data de 27.04.2024, femeia fiind astfel sancționată contravențional conform OUG 195/2002.

Femeia a mai declarat faptul că a luat autoturismul  de la domiciliu fără a cere permisiunea soțului său, care în acel în moment era în vizită la un prieten.

În acest fel, femeia l-a scăpat de răspundere penală pe soț, privind infracțiunea de încredințare a unui autovehicul unei persoane care nu are permis de conducere.

Femeia a fost testată și cu aparatul etilometru, având alcoolemie 0..

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a fi soluţionat procedural de către lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Grănicești.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Festivalul „Deep in the forest”, ediția a VI-a, la Corlata-Berchișești

Ediția cu numărul VI a Festivalului „Deep in the forest” are loc vineri și sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.