Suceava, pieton lovit de o maşină al cărui conducător auto a plecat de la fața locului

La 30.08.2016, ora 17.05, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, pe strada Jean Bart din localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu victime, iar conducătorul auto a plecat din zonă.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în dreptul unei parcări de la marginea străzii Jean Bart, un localnic de 27 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost acroşat de un autoturism manevrat cu spatele și al cărui conducător auto a plecat de la fața locului.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care inițiat a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma investigaţiilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Suceava, a fost identificat autoturismul implicat în accident şi conducătorul acestuia, un bărbat de 36 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, care a declarat faptul că, întrucât în zonă era un scandal, a crezut că autoturismul a fost lovit cu pumnul de una din persoanele implicate și nu că a fost implicat într-un accident rutier.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.