Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

GĂLĂNEȘTI

La 29.09.2016, ora 16.20, o patrulă din Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit pentru control pe DJ 178F, din comuna Frătăuții Vechi, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat de 66 de ani din comuna Gălănești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 08.06.2016.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

RĂDĂUȚI

La 30.09.2016, ora 01.50, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Frătăuții Vechi.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

UDEȘTI

La 29.09.2016, ora 16.57, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DJ 208B, din comuna Udeşti, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de o femeie de 42 de ani din comuna Vereşti, depistată cu aparatul radar în timp ce circula cu viteza de 74 km/h în localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 24.09.2016.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
statie-peco-galanesti-euro-tehnic

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

FOTO: APROAPE 2000 DE ARTICOLE PIROTEHNICE CONFISCATE DE POLIȚIȘTI ÎN URMA UNUI CONTROL ÎN TRAFIC

În ciuda recomandărilor polițiștilor, în fiecare an adulți, dar în special copii, cad victime ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.