Percheziții la doi frați din Șcheia, aceștia sunt suspecți de furtul unor covoare în valoare de 7.000 lei.

La data de 27 februarie a.c. ora 17.30, polițiștii comunei Șcheia au fost sesizați de un bărbat, de 39 ani, localnic, cu privire la faptul că în perioada 25 -27 februarie a.c., persoane necunoscute au pătruns în imobilul pe care îl deține, din aceeași localitate de unde au sustras 6 covoare în valoare de 7.000 lei.

La 17.03.2017, în continuarea cercetărilor în dosarul penal mai sus menţionat, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Suceava, polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava și ai Poliției comunale Șcheia, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul din comuna Șcheia în care locuiesc doi frați, suspecți de comiterea faptei, unul de 23 de ani și celălalt de 21 de ani, ocazie cu care, au fost identificate mai multe covoare sustrase părții vătămate, precum și scule, telefoane mobile și articole de încălțăminte.

Cei doi suspecți au fost identificați la domiciliu, fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

De asemenea, la 17.03.2017, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Suceava, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 37 de ani din comuna Șcheia, ocazie cu care, au fost descoperite și ridicate mai multe covoare și o drujbă, bunuri despre care, bărbatul a afirmat că le-a achiziționat în urmă cu aproximativ o lună de zile de la tânărul de 21 de ani.

Covoarele ridicate au fost prezentate persoanei vătămate, care le-a recunoscut ca fiind sustrase de la domiciliu său.

În timpul efectuării percheziției domiciliare, deoarece a devenit recalcitrant, bărbatul de 37 de ani a fost încătușat de polițiști.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii furtului și a participației persoanelor la comiterea lui, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea legii şi cu privire la consecinţele în plan juridic şi personal generate de desconsiderarea normei şi autorităţii publice.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.