Botoșani: Jandarmii vor monitoriza și supraveghea trei meciuri de fotbal, la sfârșitul săptămânii

Duminică, 07 mai a.c., jandarmii vor asigura ordinea și liniștea publică la trei meciuri de fotbal. Cel mai important eveniment sportiv este cel dintre echipele F.C.Botoșani și Gaz Metan Mediaș, care se va disputa începând cu ora 13.30, dar măsuri similare vor fi adoptate și în cazul meciurilor disputate de echipele A.C.S.Unirea Curtești – A.S.Unirea Săveni și A.C.S. Bucovina Rogojești – A.C.S.Sănătatea Darabani. Jandarmii vor monitoriza și supraveghea traseul de deplasare și antrenamentul echipei oaspete, acționând și pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale pe străzile adiacente stadionului în timpul desfășurării partidei.

Circulația rutieră va fi dirijată de polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Rutieră, care vor lua măsurile necesare pentru fluidizarea traficului.
Ordinea publică în zona apropiată a Stadionului municipal Botoșani va fi asigurată de Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, care va supraveghea intrarea spectatorilor pe stadion și vor efectua controlul corporal pentru a nu permite intrarea cu obiecte contondente.

Recomandăm spectatorilor să se prezinte din timp la stadion, încă de la deschiderea porților de acces, pentru a fi evitată aglomerația la intrările în arena sportivă și pentru ca participanții să aibă timpul necesar pentru a ocupa locurile pe scaune înainte de începerea partidei.

Pentru a nu îngreuna traficul rutier în zonă recomandăm ca autoturismele să nu fie parcate în imediata apropiere a stadionului, iar oprirea acestora, chiar și pentru perioade scurte de timp, să nu aibă loc în zona porților de acces.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.