Home / Actualitate / Video: Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Reuseni – Udești

Video: Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Reuseni – Udești

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Udeşti, au intervenit marti 26 septembrie, in jurul orei 19:00, cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din satul Reuseni, comuna Udeşti. La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit şi al bucătăriei de vară, corp comun, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:00.

A ars acoperişul clădirii, construit din lemn, cu învelitoare din două rânduri de tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. S-au degradat finisaje interioare din locuinţă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător sau deteriorat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţa proprietarului.

Video:

Publicitate

Compex Turistic Lidana
pensiuneaLidanaVamaBucovina

 

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Foto: Ţigări în valoare de 125.000 lei, confiscate la frontiera de nord a României

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat la frontiera verde, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.