Home / Actualitate / Țigări în valoare de peste 32 000 lei, confiscate de polițiști

Țigări în valoare de peste 32 000 lei, confiscate de polițiști

La data de 26.10.2017 poliţiştii au desfășurat activități de investigare în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă şi pentru tragerea la răspundere penală a acestor persoane.

Un bărbat de 34 de ani din comuna Izvoarele Sucevei s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.  În timp ce acționa pe raza de competență, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta, a identificat pe o stradă lăturalnică, a DN 17 din localitatea Pojorâta, un autoturism înmatriculat în străinătate și în apropiere individul care avea asupra sa cheia autoturismului.

În urma controlului interiorului autovehiculului, polițiștii au identificat 2.900 pachete cu țigări, bunuri pentru care, bărbatul de 34 de ani nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Țigările în valoare de circa 32.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, cu o valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă,  cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

Galerie foto

 

 

 

Publicitate

Publicitate
transportinternsiinternational

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Foto: Patru cetățeni din Bangladesh, opriți la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina în cooperare cu lucrători ai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.