4 persoane urmărite la nivel național și internațional, localizate și reținute de polițiști

Având în vedere datele şi informaţiile deţinute de poliţişti cu privire la persoanele urmărite în temeiul legii, la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava s-a organizat o acţiune amplă pentru punerea în executare a unor mandate emise de autorităţile judiciare române sau internaţionale. Urmare a acţiunii organizate, 4 persoane au fost localizate, reţinute şi încarcerate în penitenciar sau în aretul IPJ Suceava.

La data de 29.11.2017, orele 13.45, în urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava, l-au identificat pe raza comunei Frătăuții Vechi, pe un localnic de 42 de ani, urmărit internațional, întrucât pe numele acestuia, autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unor infracțiuni de furt din bancomate și de autoturisme.  Suspectul, ce nu figura urmărit la nivel naţional, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Suceava.

     

La 29.11.2017, orele 15.30, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a primit pentru punerea în aplicare, mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Rădăuți, față de un tânăr de 22 de ani din comuna Horodnic de Sus, condamnat la 1 an și 2 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”.În urma măsurilor întreprinse, tânărul a fost identificat de polițiști, fiind reținut și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

 

La data de 29.11.2017, orele 18.02, în urma măsurilor operative întreprinse, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava l-a identificat în incinta unui bar din municipiul Suceava, pe un bărbat de 30 de ani din județul Vrancea, urmărit general,  având mandat de executare pedepsei închisorii din 28.11.2017, prin care a fost condamnat la 2 ani, 5 luni și 6 zile închisoare, pentru comiterea infracțiunii de „tulburarea ordinii publice”  și a unor fapte de furt comise anterior.Bărbatul a fost reținut și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

 

La data de 29.11.2017, Poliția Municipiului Fălticeni a primit de la Curtea de Apel București Secția I Penală Mandatul de Arestare privind pe femeie de 37 de ani, din Municipiul Fălticeni, prin care s-a dispus arestarea pentru o perioadă de 30 zile, respectiv 01.12.2017 până la 30.12.2017 inclusiv, aceasta fiind cercetată de autoritățile germane pentru „Jaf armat”.În baza mandatului polițiștii au identificat-o şi reţinut-o pe femei. S-a constituit o echipă de poliţişti care a condus persoana în cauză în arestul DGPMB.
 

Publicitate

Compex Turistic Lidana
pensiuneaLidanaVamaBucovina

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Ultima oră : Două persoane au murit după ce un motoscuter a intrat într-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca

Motoscuter intrat într-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca, joi noapte în jurul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.