Ședință de lucru duminică la Palatul Administrativ, cu primarii din județ care au în administrare piețe agroalimentare destinate comețului de produse agricole, în vederea evaluării situației concrete din fiecare UAT

Prefectul județului a convocat în  08.11.2020, la ora 11:00, o şedință de lucru la Palatul Administrativ, cu primarii din județ care au în administrare piețe agroalimentare destinate comețului de produse agricole, în vederea evaluării situației concrete din fiecare UAT.

Au fost invitați și reprezentanții DSVA, DSP și ai CJ Suceava, în vederea analizării situației punctuale și adoptării de măsuri urgente pentru asigurarea accesului producătorilor autohtoni.

În acest sens, prefectul județului a transmis o circulară uat-urilor din județ care au organizate piețe agroalimentare, prin care a solicitat următoarea analiză:

1. Acolo unde sunt piețe închise si se pot rabata pereții să se organizeze urgent pentru a le deschide în vederea reducerii infecțiilor cu noul coronavirus (conform HG 935/05.11.2020).

2. Acolo unde nu se pot deschide, să se scoată mesele alocate producătorilor agricoli în spațiile publice, pe alei, sau pe străzile din proximitatea piețelor, dar să se restricționeze accesul auto în spațiile respective

3. Acolo unde nu există nici această posibilitate să se organizeze piețe agroalimentare volante in aer liber pe alte amplasamente, anunțate în prealabil producătorilor agricoli autohtoni și cumpărătorilor, inclusiv prin comunicate oficiale.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

“La data de 20 ianuarie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.