Ședință de lucru duminică la Palatul Administrativ, cu primarii din județ care au în administrare piețe agroalimentare destinate comețului de produse agricole, în vederea evaluării situației concrete din fiecare UAT

Prefectul județului a convocat în  08.11.2020, la ora 11:00, o şedință de lucru la Palatul Administrativ, cu primarii din județ care au în administrare piețe agroalimentare destinate comețului de produse agricole, în vederea evaluării situației concrete din fiecare UAT.

Au fost invitați și reprezentanții DSVA, DSP și ai CJ Suceava, în vederea analizării situației punctuale și adoptării de măsuri urgente pentru asigurarea accesului producătorilor autohtoni.

În acest sens, prefectul județului a transmis o circulară uat-urilor din județ care au organizate piețe agroalimentare, prin care a solicitat următoarea analiză:

1. Acolo unde sunt piețe închise si se pot rabata pereții să se organizeze urgent pentru a le deschide în vederea reducerii infecțiilor cu noul coronavirus (conform HG 935/05.11.2020).

2. Acolo unde nu se pot deschide, să se scoată mesele alocate producătorilor agricoli în spațiile publice, pe alei, sau pe străzile din proximitatea piețelor, dar să se restricționeze accesul auto în spațiile respective

3. Acolo unde nu există nici această posibilitate să se organizeze piețe agroalimentare volante in aer liber pe alte amplasamente, anunțate în prealabil producătorilor agricoli autohtoni și cumpărătorilor, inclusiv prin comunicate oficiale.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.