Foto: Incendiu la o gospodărie din satul Bobeica, comuna Izvoarele Sucevei

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Izvoarele Sucevei și Moldova Sulița, au intervenit luni, ora anunțării la 112 – 14:44, cu 4 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Bobeica, comuna Izvoarele Sucevei.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit (P+M) și trei anexe gospodărești corp comun, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:55.

Au ars interiorul casei de locuit și acoperișul acesteia, bucătăria de vară, magazia și baia. Au mai ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, tâmplărie din PVC (uși și ferestre) și alte bunuri. S-au degradat învelitoarea din tablă a acoperișului, fațada casei din PVC și lemn și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat adăpostul de animale, depozitul de furaje, garajul, un autoturism și utilaje agricole.

Foto:

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Din totalul celor 587 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 177 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 76 pacienți sunt în zona tampon și 334 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid)

Astăzi, 01.03.2021, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.