Video: Incendiu puternic la o casă de locuit în Vatra Dornei. O femeie cu probleme locomotorii, a fost salvată de pompierii militari

Un incendiu puternic a cuprins marți seară, în jurul orei 19.30,  o casă de locuit la Vatra Dornei. La fața locului au intervenit pompierii militari cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Au ars acoperișul și tavanul casei P+1, iar restul construcției, din lemn, s-a degradat. De asemenea, s-a degradat și fațada unei case învecinate. Două locuințe, tot din lemn, din imediata apropiere, au fost salvate. Pompierii militari au extras din casa afectată de flăcări o femeie cu probleme locomotorii, care nu se putea deplasa singură.

Echipajul SMURD, aflat la fața locului, a monitorizat-o din punct de vedere medical, dar femeia a refuzat transportul la spital. Incendiul a fost localizat în jurul orei 21.00 și se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare și îndepărtarea elementelor de construcție afectate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de un coș de fum metalic, amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Video

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.