Sursa Foto arhiva
Sursa Foto arhiva

Articole pirotehnice şi 1.400 ţigarete confiscate de poliţişti pe raza localității Pătrăuți

La 24.11.2020, orele 15:25, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit pentru control pe DJ 208 V, pe raza localității Pătrăuți, autoturismul condus de un localnic de 38 de ani.

Conducătorului auto i s-a solicitat sa prezinte documentele, cel în cauză a prezentat permisul de conducere, certificatul de înmatriculare al autoturismului şi polița RCA care era expirată din data de 15.10.2020.

În urma verificărilor efectuate în interiorul autoturismului, poliţiştii au identificat 1.400 ţigarete de provenienţă extracomunitară şi mai multe articole pirotehnice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „contrabandă” și „efectuarea de orice operațiuni cu articole pirotehnice”, iar bunurile în valoare de aproximativ 7.560 lei, au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii 132/2017, cu amendă în sumă de 1.000 lei, totodată fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului și setul de plăcuțe de înmatriculare, din cauza lipsei poliței de asigurare auto RCA.

Publicitate

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.