Femeie din județul Vaslui dispărută

     Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui ROȘU ELENA, de 58 ani cu domiciliul în comuna Delești, sat Hârșova, județul Vaslui, care la data de 24.11.2020 a plecat de la Manastirea Orata din comuna Fundu Moldovei, județul Suceava și din acel moment familia nu mai cunoaște nimic în legătură cu aceasta.

           Semnalmentele persoanei dispărute: înalțime 1,70 m., greutate 60 kg, ten măsliniu, păr lung, ochi căprui, fără semne particulare.

Persoana dispărută era îmbrăcată în articole vestimentare de culoare neagră și purta un bagaj cu imprimeu floral, cel mai probabil un rucsac.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

Publicitate

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.