Foto: Incendiu provocat de un scurtcircuit în satul Moișa, comuna Boroaia

Joi, 26.11.2020, în jurul orei 9:20,  Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu 2 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Moișa, comuna Boroaia. La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul unei construcții corp comun și cel al unei anexe gospodărești, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 11:40.

  Au ars acoperișul bucătăriei de vară și al unei magazii, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 60 mp și acoperișul altei anexe, pe 20 mp. De asemenea, s-au degradat aproximativ 40 mp din acoperișul casei de locuit.

 Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și o anexă gospodărească.

Foto:

Publicitate

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.