Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști. Șoferi prinși beți la volan și fără permis

Duminică, 8 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Suceava, pe DN 17 pe raza localității Ilișești, au surprins și înregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 98 km/h, dinspre Suceava spre Gura Humorului, pe un sector de drum cu limită 50 km/h, condus de către un bărbat de 43 ani, din municipiul Suceava.

În urma testării alcoolscopice a rezultat o concentrație alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Suceava – Secția U.P.U. unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Tot ieri, la ora 19.23, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, au oprit pentru control pe str. Ion Irimescu din mun. Suceava, un autoturism ce se deplasa dinspre bld. 1 Decembrie 1918 spre comuna Moara, condus deun tânăr de 17 ani, din com. Păltinoasa, care nu posedă permis de conducere. S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, autoturismul are inspecția tehnică periodică expirată și nu deține o poliță RCA valabilă.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Ieri seară, la ora 20.17, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a observat pe strada Ion Nistor un autoturism despre al cărui conducător existau informații că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Conducătorul auto a încercat să evite echipajul de poliție virând pe o stradă laterală însă ulterior acesta a fost blocat în trafic, la intersecția străzii Dimitrie Dan cu strada C. Dobrogeanu Gherea. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 31 ani, din com. Satu Mare, care nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

S-a aplicat sancțiune contravențională pentru lipsă documente si s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”, informeaza Poliția Suceava.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto – Asociația Institutul Bucovina și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au organizat o expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.