Doi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

În cursul zilei de ieri, 12 mai,  o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Secția de Poliție Burdujeni, a oprit pentru control pe Calea Unirii din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani din județul Călărași.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 29 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 Tot la aceeași dată, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DJ 178 F, în comuna Gălănești, autovehiculul condus de un localnic de 51 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital  i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural, potrivit IPJ Suceava.

 

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.