Breaking News

Prefectul de Suceava a fost prezent la deschiderea sesiunii de examinare practică: ,,Sperăm ca în 2-3 luni de zile, să rezolvăm extremul decalaj pe care îl avem!”

Prefectul județului Suceava a fost prezent astăzi, 16 mai, la deschiderea sesiunii de examinare practică a candidaților în vederea dobândirii permisului de conducere auto, împreună cu examinatorii detașați de la alte servicii publice comunitare din țară.

,,După cum vedeți, demersurile pe care le-am făcut de la nivelul Instituției Prefectului, dar și cu ajutorul colegilor de la Direcția Generală Permise și Inmatriculări, precum și conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ne-au permis și ne vor permite ca într-un interval de timp, sperăm noi de 2-3 luni de zile, să rezolvăm extremul decalaj pe care il avem.

Această logistică, acest ajutor pe care îl avem acum, acordat de colegii din alte județe, este unul singular la nivelul întregii țări, în ultimii 32 de ani.

În același timp, vom face și demersuri pentru a acoperi resursa umană deficitară la nivelul examinatorilor din județul Suceava, astfel încât împreună cu instructorii școlilor de șoferi, să vă oferim un serviciu public de calitate.

Sper că veți avea încredere că ne vom desfășura activitatea cu onestitate, vă doresc succes la examen!”, a declarat prefectul Alexandru Moldovan, către cei prezenți.

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.