Breaking News

Acţiune a Poliției Suceava pe linia combaterii excesului de viteză, consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan

În perioada 25-26 iunie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, cât şi constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave, ocazie cu care au fost aplicate 253 de sancțiuni contravenționale în valoare de 174.465 lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 42 permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare.

Totodată, în perioada 24-26 iunie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier şi de la formaţiunile de profil din teritoriu, au organizat şi executat pe raza de competenţă acţiuni specifice pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive, ocazie cu care au fost testați alcoolscopic 551 de conducători auto.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 20 de permise de conducere, au retras 15 certificate de înmatriculare și au constatat 14 infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea polițiștii au aplicat 152 de sancțiuni contravenționale în valoare de 73.520 de lei, transmite IPJ Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.