Breaking News

Tabăra de vară ,,Sfântul Ștefan cel Mare”, organizată de ASCOR Suceava

În perioada 29 iunie – 5 iulie, la Mănăstirea Putna a avut loc tabăra de vară ,,Sfântul Ștefan cel Mare”, organizată de ASCOR Suceava.

Activitatea studențească s-a desfășurat cu binecuvântarea Înatpresfintitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților și sub îndrumarea Părintelui Stareț Melchisedec Velnic.

,,In cadrul taberei au participat 50 de membrii ASCOR de la filialele București, Iași, Craiova, Cluj, Sibiu și Suceava. Programul taberei a presupus participarea la slujbele manăstirii, activități prentru pregătirea hramului, atelire de discuții, dialoguri studențești, activități de cunoaștere și un frumos pelerinaj pe plaiuri maramureșene, traind bucuria revederii cu membrii ASCOR, filiala Baia – Mare.

Dăm slavă lui Dumnezeu pentru că ne-a învrednicit să fim la Mănăstirea Putna la împlinirea celor 30 de ani de la canonizarea Marelui Voievod: ,,Să îl purtăm cu-onoare și să avem mereu/Un ideal la Putna, în suflet an de an/Cu mulțumitori în taina spre Bunul Dumnezeu/Și cu recunoștință Măritului Ștefan” (Imnul Serbării de la Putna 2021, compozitor: Silvia Mleșniță).

Cu nădejda în Dumnezeu și rugăciunile Sfântului Voievod Ștefan cel Mare credem că generația noatră va izbuti să-și împlinească rolul său istoric și chemarea de înviere spirituală.”, transmite ASCOR Suceava.

Mai multe fotografii puteți vedea AICI: https://www.facebook.com/ascor.suceava.1/photos/pcb.5746984218645067/5746964355313720

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Prima ediție AMESTEC – Festivalul unde atingi cerul, își deschide porțile între 26 -28 august 2022, în Fundu Moldovei

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022 în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.