Breaking News

Trei zile de poveste! „Lume, lume…, hai la târg!”, la Muzeul Satului Bucovinean

În perioada 29-31 iulie 2022, la Muzeul Satului Bucovinean va avea loc proiectul de prezentare turistică a Bucovinei „Lume, lume…, hai la târg!”, manifestare organizată de Muzeul Național al Bucovinei.

,,Vor fi prezenți peste 70 de meșteri populari, artiști, creatori populari, expozanți. Este confirmată prezența lui chef Cătălin Scărlătescu care va face o serie de demonstrații culinare. De asemenea, aceste activități vor fi presărate cu programe artistice susține de Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu. Programul târgului va fi între orele 9.00-20:00. Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu va susține momente de dansuri din Bucovina și din întreaga țară. 

Este de așteptat o prezență numeroasă a publicului, având în vedere că această ediție aduce la târg un număr important de meșteri, expozanți și o serie de activități extrem de atractive. Prin urmare, lume, lume…, hai la târg!”, transmite vicepreședintele Niculai Barbă, pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Suceava.

 

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Meteo: O nouă avertizare cod galben de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină pentru județul Suceava

ANM a emis o nouă avertizare meteo (cod galben) de instabilitate atmosferică temporar accentuată, fiind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.