3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o razie cu efective sporite, fiind vizați mai  mulți autori de fapte penale.

 

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava.

 

Una din acțiunile importante a avut loc în comuna Vama, fiind vizați doi localnici despre care s-au adunat date că au sustras  trei motoare electrice și componente ale unui utilaj, în valoare de peste 13.000 de lei, de pe raza satului Molid, comuna Vama.

În dimineața zilei de 26 martie, s-a organizat o acțiune cu efective sporite pentru depistarea a doi localnici identificați ca autori ai furtului.

Existau date că cei doi suspecți intenționează să se sustragă de la urmărirea penală și se ascund în zona limitrofă domiciliilor lor.

La prima oră a zilei de marți s-au efectuat activități de căutare a celor doi suspecți, ambii fiind găsiți, ridicați și conduși la sediul Postului de Poliție Vama, pentru audiere.

Suspecții au fost puși sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de furt și au fost conduși sub escortă în arestul poliției județene, reținuți pentru 24 de ore.

În arest a mai ajuns un bărbat din Câmpulung Moldovenesc acuzat de furtul a două mașini și incendierea uneia din ele .

Suspectul a fost o perioadă plecat din țară însă în cadrul raziei din 26 martie a fost identificat și condus la sediul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au adus la cunoștință acuzațiile și a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de ”furt calificat”, „furt în scop de folosință” și „distrugere”.

Suspectul este acuzat de de sustragerea unui BMW X3, furat de la un atelier autor și identificat ulterior în zona Pasul Trei Movile – Sadova, distrus în totalitate prin incendiere, dar și a unui VW Touareg, de asemenea furat dintr-un atelier auto și ulterior abandonat.

Ambele furturi de autoturisme au fost comise în martie 2023, deci cu un an de zile în urmă.

După audierea suspectului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore în arest.

 

 

 

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Accident violent, cu o mașină răsturnată după ce șoferița a pierdut controlul

Vineri dimineață, la ora 06:50, polițiștii și pompierii au fost sesizați cu privire la faptul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.