Cosula Peisagistic – o poveste de succes

În vizită la pepiniera Coșula Peisagistic care se află situată lângă Mănăstirea Zosin din Botoșani. Aici am explorat și am identificat o gamă bogată de pomi și plante pe toate le-am cunoscut și văzut de aproape datorită primirii călduroase a domnului Constantin Bâzgan, proprietarul acesteia, care ne-a povestit despre această afacere pe  care o deține de peste 10 ani , în care a investit timp, bani și multă pasiune pentru plante. Dumnealui a ales acest tip de afacere, dintre multe care ar fi fost posibil să le realizeze, pentru că asta este ceea ce îl definește ca om. Pepiniera Coșula Peisagistic are pe stoc sute de specii de plante din care 40 % sunt produse în propria pepinieră, iar celelalte sunt aduse din import.

Cum a decurs vizita la Pepiniera Coșula Peisagistic de lângă Mănăstirea Zosin Botoșani, puteți urmări în materialul următor:

Aici puteți găsi visul unei grădini frumoase,amenajarea spațiului grădinii dvs.

Cosula Peisagistic oferă servicii de înfrumusețarea grădinii prin plantarea de pomi, montarea de gazon natural, instalare de sistem de irigații , lucrări de pavaje ale căilor de acces, întreținerea grădinilor și a proprietăților private, dar și a celor aflate în proximitatea societăților comerciale, hoteluri sau pensiuni.

Un articol realizat de Emanuel Corduneanu

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝
#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

Publicat de: Emanuel Corduneanu

Alte articole

O mamă de 75 de ani a cerut ajutor Poliției pentru evacuarea fiului scandalagiu

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Frătăuții Noi, a cerut ajutor Poliției, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.