Scandal pe terenul de fotbal din Stamate, urmat de amendarea unui protagonist

Pe 6 mai, în a doua zi de Paște, în jurul orei 19.10, Poliția a fost solicitată prin 112 pentru a intervenit la Stamate, în urma sesizării venite de la un localnic în vârstă de 34 de ani, care a reclamat că a fost lovit de un consătean pe terenul de fotbal din sat.

Apelantul a fost identificat în fața școlii gimnaziale din localitatea Stamate, comuna Fântânele, unde se aflau mai mulți tineri care jucau fotbal.

El le-a relatat polițiștilor că în timp ce se afla pe terenul de sport un consătean în vârstă de 27 ani, pe care îl cunoaște, i-a solicitat să plece și l-a lovit de două ori cu piciorul în zona dorsală si a dat un pumn. Bărbatul care a sunat la 112 nu prezenta urme vizibile de violență pe corp și nu a solicitat deplasarea la fața locului a unui echipaj de ambulanță.

Presupusul agresor a fost identificat de polițiști pe terasa unui bar din Stamate, fiind și el sub influența băuturilor alcoolice.

El a recunoscut parțial agresiunea și a declarat că în timp ce se afla pe terenul de sport i-a solicitat consăteanului să iasă de pe teren deoarece echipa lui a pierdut meciul,  moment în care l-a lovit cu piciorul în fund, fără însă a dori sa-i provoace vreo leziune.

Totuși, tânărul de 27 de ani a adresat injurii și expresii jignitoare în prezența polițiștilor la adresa celui care a chemat Poliția, astfel că a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991 cu amendă în valoare de 500 lei.

Conform procedurilor, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,lovirea sau alte violențe” însă ancheta va continua doar dacă victima va avea un certificat medico-legal care să ateste că a suferit leziuni, fapt care pare puțin probabil în situația dată.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Casă distrusă de flăcări prin acțiune intenționată

Un incendiu izbucnit la o casă din Solca a distrus în mare parte imobilul care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.