Scandal pe terenul de fotbal din Stamate, urmat de amendarea unui protagonist

Pe 6 mai, în a doua zi de Paște, în jurul orei 19.10, Poliția a fost solicitată prin 112 pentru a intervenit la Stamate, în urma sesizării venite de la un localnic în vârstă de 34 de ani, care a reclamat că a fost lovit de un consătean pe terenul de fotbal din sat.

Apelantul a fost identificat în fața școlii gimnaziale din localitatea Stamate, comuna Fântânele, unde se aflau mai mulți tineri care jucau fotbal.

El le-a relatat polițiștilor că în timp ce se afla pe terenul de sport un consătean în vârstă de 27 ani, pe care îl cunoaște, i-a solicitat să plece și l-a lovit de două ori cu piciorul în zona dorsală si a dat un pumn. Bărbatul care a sunat la 112 nu prezenta urme vizibile de violență pe corp și nu a solicitat deplasarea la fața locului a unui echipaj de ambulanță.

Presupusul agresor a fost identificat de polițiști pe terasa unui bar din Stamate, fiind și el sub influența băuturilor alcoolice.

El a recunoscut parțial agresiunea și a declarat că în timp ce se afla pe terenul de sport i-a solicitat consăteanului să iasă de pe teren deoarece echipa lui a pierdut meciul,  moment în care l-a lovit cu piciorul în fund, fără însă a dori sa-i provoace vreo leziune.

Totuși, tânărul de 27 de ani a adresat injurii și expresii jignitoare în prezența polițiștilor la adresa celui care a chemat Poliția, astfel că a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991 cu amendă în valoare de 500 lei.

Conform procedurilor, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,lovirea sau alte violențe” însă ancheta va continua doar dacă victima va avea un certificat medico-legal care să ateste că a suferit leziuni, fapt care pare puțin probabil în situația dată.

 

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Peste 100 de mașini de epocă au fost expuse la Retro Parada Primăverii

Peste 100 de mașini de epocă din diferite mărci au fost expuse duminică la Retro …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.