Dulăpioare colorate pentru elevi pe holurile LPS Suceava, la fel ca în Occident

De câteva zile, pe holurile Liceului cu Program Sportiv Suceava au apărut sute de dulăpioare colorate, la fel ca în școlile din Occident sau din SUA.

Urmează a fi montate în scurt timp și alte dulăpioare, astfel încât toți cei aproape 900 de elevi ai liceului vor avea câte un spațiu de depozitare personal, dulăpioare în care fiecare își va putea lăsa ghiozdanul, echipamentul sportiv și telefonul.

Casetele din pal vor fi numerotate, etichetate cu numele posesorului, fiecare elev urmând să primească cheie pentru acces.

Dulăpioarele au fost amplasate la etajele I și II ale clădirii liceului. La parter, unde învață elevii din clasele primare, astfel de dulapuri au fost instalate încă de anul trecut, când liceul a demarat proiectul „La școală fără ghiozdan”.

Elevii din ciclul primar nu mai sunt nevoiți să își care zilnic manualele tipărite, adevărate pietre de moară.

La finele cursurilor, fiecare elev își poate lăsa lucrurile și rechizitele în dulăpiorul său din clasă, iar acasă, pentru teme, va folosi fișe.

Proiectul a putut fi implementat cu ajutorul firmei Egger

„Aici, la LPS Suceava, cadre didactice, elevi și părinți ne dorim să muncim, să învățăm și să desfășurăm activități diverse într-un mediu plăcut, modern și adaptat cerințelor contemporane.

Acest lucru este realizat pas cu pas! Liceul cu Program Sportiv Suceava a finalizat proiectul <La școală fără ghiozdan>, demarat acum un an. Începând de azi, 867 de elevi vor avea propriile dulăpioare pentru depozitarea ghiozdanelor, echipamentelor și telefoanelor.

Suntem recunoscători, de asemenea, firmei Egger, cea care ne-a sponsorizat cu tot materialul, iar în ceea ce privește manopera, costurile au fost foarte mici”, a precizat Ciprian Anton, directorul LPS Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Doi tineri au scăpat cu viață după ce un Audi s-a răsturnat pe o distanță de 50 de metri într-o depășire

Un accident rutier violent s-a produs duminică după-amiază la Vicovu de Sus. Un Audi A …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.