Retro Parada Primăverii aduce la Suceava mașini de colecție

Retro Parada Primăverii din acest an va avea loc duminică, 19 mai, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava. Evenimentul este organizat de Retromobil Club Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava. Pe lângă tradiționalele mașini din perioada comunistă, cum ar fi Dacia 1300, Aro, Trabant, Wartburg sau Moskvich, vizitatorii vor putea admira autovehicule precum Singer, Volvo, VW Beetle, Opel, MG Gentry, Mercedes, Jaguar etc.

La eveniment sunt așteptate să ajungă peste 90 de autovehicule din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, dar sunt așteptați și posesori de mașini de epocă și din județe mai îndepărtate, cum ar fi Vrancea, Vaslui sau Bacău.

”La ediția din acest an vor participa doar mașinile care sunt înscrise în circulație, sunt atestate sau în curs de atestare ca vehicul istoric și care au o vechime de minimum 30 de ani”, a precizat Iulian Todirică, președintele Retromobil Club Suceava.

Retro Parada Primăverii 2024 va avea loc între orele 10:00-14:00, iar de la ora 13.00 va avea loc premierea participanților.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

A suferit o fractură deschisă după o cădere din cireș

Duminică seară, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției Rurale Adâncata au fost sesizați că un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.