Patru focuri de armă au tras polițiștii într-o mașină al cărei șofer nu a oprit la semnalele regulamentare

Șase focuri de armă, dintre care patru direct spre mașină și două în aer, au tras polițiștii SPR 4 Gălănești după un autoturism al cărei șofer nu a oprit la semnalele regulamentare. Incidentul a avut loc la Gura Putnei în ziua de sâmbătă, 18 mai.

Polițiștii au vrut să îl legitimeze pe șofer și să îl întrebe de ce mașina de teren pe care o conduce nu are numere de înmatriculare.

Șoferul nu doar că nu a oprit, dar a încercat să scape cu fuga. În timpul urmăririi prin sat au fost trase focuri de avertisment în aer, iar după ce s-a ieșit din zona locuită s-au tras focuri direct spre mașină, ocazie cu care unul din pneuri a fost găurit.

După alte câteva sute de metri, mașina a oprit, iar șoferul a fost încătușat. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Gura Putnei, care avea permis și nu era băut. În schimb, mașina nu era înmatriculată și nu avea ITP și RCA.

Șoferul a primit amenzi în valoare totală de 10.735 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 150 de zile. De asemenea, el s-a ales și cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat

”Polițiștii atrag încă o dată atenția supra responsabilității la volan atât în ceea ce privește componenta juridică de respectare a legislației rutiere în vigoare, cât și cu privire la responsabilitatea socială prin protejarea unor valori primordiale precum sănătatea și viața.

Polițiștii reiterează un apel către toți participanții la trafic, în special către cei predispuși la încălcarea legislației: Respectați legea! Nu vă puneți în pericol sănătatea, viața și libertatea”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Casă distrusă de flăcări prin acțiune intenționată

Un incendiu izbucnit la o casă din Solca a distrus în mare parte imobilul care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.