LPS Suceava este vechea și noua campioană la handbal băieți la ONSȘ

Echipa de handbal băieți a Liceului cu Program Sportiv Suceava este vechea și noua campioană după etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Competiția a avut loc în Sala „Dumitru Bernicu”, în organizarea Liceului cu Program Sportiv Suceava și a Inspectoratului Școlar Județean Suceava.

LPS Suceava a dispus în finala mare de Colegiul Național „Mircea Eliade” Sighișoara cu scorul de 39-26. În faza grupelor, jucătorii conduși de Răzvan Bernicu au trecut de formațiile din București (45-37), Baia Mare (33-19) și Buzău (25-17), iar în semifinale de Ploiești (37-20).

Pe lângă medaliile de aur, gazdele și-au adjudecat și patru premii individuale. Emanuel Șerban a fost golgheterul turneului, Codrin Dascălu cel mai bun inter stânga, Codrin Radu cel mai bun inter dreapta și Eduard Rusu cea mai bună extremă dreapta.

Antrenorul Răzvan Bernicu a mizat pe următorii jucători: Răzvan Rîpă, Claudio Zaharia – Codrin Radu, Bogdan Niculaie, Emanuel Șerban, Codrin Dascălu, Teodor Ilucă, Andrei Rață, Eduard Rusu, Andrei Carvațchi, Sebastian Bazga și Davide Puiu.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

A suferit o fractură deschisă după o cădere din cireș

Duminică seară, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției Rurale Adâncata au fost sesizați că un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.