Se apropie de final lucrările pe rutele județene Suceava – Dolhasca, precum și pe Suceava – Dărmănești

În cel mai scurt timp se va circula în condiții normale pe rutele Suceava – Dolhasca, precum și Suceava – Moara – Zaharești – Vâlcele – Dărmănești, a anunțat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Deja pe mare parte din suprafața carosabilă a celor două drumuri județene este un strat de asfalt, ceea ce permite a se circula deja bine.

Astfel, pe drumul județean care leagă Suceava de Liteni – Moara și Berchișești s-a aplicat peste tot un strat de binder, fiind eliminat astfel praful care a creat disconfort locuitorilor. Pe acest sector de drum va urma turnarea stratului II de asfalt.

Cu privire la lotul Suceava – Ipotești – Bosanci – Udești – Liteni – Dolhasca, mai există disconfort în comuna Bosanci însă în rest există deja strat de asfalt, excepție făcând unele porțiuni

„În două-trei zile se va turna primul strat de asfalt și acolo, iar drumul axial prinde contur. Trebuie să recunosc că a fost o concentrare mare de forțe în această perioadă, recuperând mult din termenele inițiale. Acum aceste drumuri județene sunt artere moderne de circulație, cu șanțuri și lucrări de artă, uneori arătând mai bine decât drumurile naționale”, a declarat Flutur.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Casă distrusă de flăcări prin acțiune intenționată

Un incendiu izbucnit la o casă din Solca a distrus în mare parte imobilul care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.