Arta marţială israeliană de autoapărare, Krav-Maga Stability in Motion, se găsește și în județul Suceava!

Krav-Maga a fost dezvoltat în 1971 în Israel, de către Imi Lichtenfeld, pe baza tehnicilor și principiilor predate inițial în armata israeliană. Promovează evitarea conflictelor, însă vă oferă abilitățile necesare pentru a supraviețui situațiilor în care nu aveți de ales. Folosește mișcări scurte, rapide și eficiente, orientate spre zonele sensibile ale agresorilor.
spax 2
Sub numele de “Spax” stă singurul instructor de Krav-Maga din județ. Acesta a avut onoarea și plăcerea de a învăța arta marțială de la primul instructor de Krav-Maga din România László Pethő. Numele școlii este Krav-Maga Stability in Motion ( Suceava) și este afiliată cu școala din Cluj sub aceeași denumire.
Krav-Maga a fost dezvoltat pentru a ajuta oamenii obișnuiți să supraviețuiască unui conflict cu unul sau mai mulți agresori – mai mari, mai puternici și mai rapizi.

La cursurile de Krav-Maga învățați să evitați conflictele, să identificați toate tipurile de agresiuni, indiferent că sunt fizice sau emoționale. În scurt timp veți face față cu succes agresiunilor din toate domeniile vieții dumneavoastră: amenințări verbale, hărțuiri, umiliri, constrângeri de orice fel, atacuri fizice etc.  iar în cazul în care nu aveți de ales veți putea lupta eficient pentru a supraviețui.
Arta marțială poate fi învățata de oricine, indiferent de sex, vârstă sau condiție fizică. Practicând Krav-Maga vă dezvoltați atât fizic cât și emoțional, deveniți mai încrezător în forțele proprii, scăpați de diverse frici sau traume, vă creați și vă mențineți o condiție fizică excelentă, reduceți stresul zilnic încărcându-vă cu energie.
Înscrieți-vă la cele mai eficiente cursuri de autoapărare! Pentru mai multe detalii, un instructor vă poate fi de ajutor apelând  la telefon 0741702963
Alături de noi învățați să vă apărați eficient, vă descoperiți și vă depășiți limitele, deveniți mai organizat și mai eficient!

Publicat de: infosuceava

Alte articole

sursa foto arhiva

Două persoane reținute și țigări de contrabandă în valoare de cca. 400.000 lei confiscate de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc – Secția 14 Poliție Rurală Vama, au obținut …

One comment

  1. Scoala “Krav-Maga Stability in Motion” NU mai este reprezentata la Suceava. La un moment dat instructorul de la Suceava a ales sa isi infiinteze propria scoala “Krav-Maga Self-Defence” si sa predea altceva decat Krav-Maga-ul original, creat de Imi Lichtenfeld.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.