Home / Actualitate / Un autovehicul cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 30.000 lei, indispensabilizat de polițiști

Un autovehicul cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 30.000 lei, indispensabilizat de polițiști

În ultimele zile pe drumurile publice din judeţul Suceava au acţionat un număr sporit de echipaje de poliţie, urmărindu-se creşterea gradului de siguranţă rutieră dar şi identificarea transporturilor ilegale de material lemnos şi a altor fapte ilicite.

Astfel, în urma unui filtru organizat pe raza comunei Dorneşti, a fost identificat un vehicul în care au fost identificate mai multe colete conţinând ţigarete de contrabandă în valoare de aproape peste 30.000 lei.

La 31.08.2016, ora 01.30, pe D.N. 17 A, pe raza comunei Dornești, a fost oprit pentru control un autoturism care se deplasa din direcția comunei Bălcăuți către municipiul Rădăuți.

Cu această ocazie s-a constatat că autoturismul era condus de un bărbat de 44 ani, iar ca pasager pe bancheta din dreapta se afla un alt bărbat de 40 ani, ambii din municipiul București.

La controlul efectuat asupra autoturismului s-a constatat că în portbagaj se aflau mai multe cutii învelite în folie de culoare neagră ce conțineau țigări de proveniență extracomunitară, motiv pentru care s-a procedat la conducerea persoanelor susmenționate și a autoturismului identificat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți.

În urma inventarierii s-a constatat că în portbagajul autoturismului se afla cantitatea de 3100 pachete de țigări de proveniență extracomunitară ( 62.000 bucăţi ţigarete de contrabandă). Ţigările, în valoare de aproximativ 31.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul în valoare de cca. 6000 Euro a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi.

În cauză se efectuează cercetări faţă de cei doi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

FOTO

 

Publicitate
euro tehnic -800

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

În data de 28.11.2020, în jurul orelor 17.00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.