Home / Actualitate / Vicovu de Sus, șofer de 21 de ani prins de poliţişti în timp ce circula băut la volan și cu viteza de 100 km/h în localitate

Vicovu de Sus, șofer de 21 de ani prins de poliţişti în timp ce circula băut la volan și cu viteza de 100 km/h în localitate

La 10.09.2016, în jurul orei 03.20, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 21 de ani, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe str. Calea Cernăuţi din localitate, cu viteza de 100 km/h, sector de drum în care limita este de 50 km/h.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural. Totodată, pentru depăşirea vitezei regulamentare, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.250 lei, conform O.U.G. nr.195/2002.

Publicitate
euro tehnic -800

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

              La 03.12.2020, ora 08.26, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municiupiului Rădăuţi a oprit pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.