Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Falticeni

La 18.09.2016, ora 10.40, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe B-dul 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni, autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani, din judeţul Iaşi.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul figurează cu permisul de conducere reţinut din data de 05.10.2015, pentru refuz de recoltare de probe biologice.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Fântâna Mare

La 18.09.2016, ora 23.50, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Fântâna Mare, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Fălticeni, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni

La 18.09.2016, ora 22.50, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe B-dul 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni, autoturismul condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Hârtop.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Vatra Dornei

La 18.09.2016, ora 23.03, în timp ce acționa pe str. Calea Transilvaniei, din municipiul Vatra Dornei, un echipaj de poliție a fost efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, ce nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare, însă, conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de serviciu și folosirea semnalele acustice și luminoase, reușindu-se blocarea acestuia în capătul străzii Negreşti.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 20 de ani, din comuna Șaru Dornei.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
euro tehnic -800

Publicat de: infosuceava

Alte articole

PESTE 200 DE POLIȚIȘTI PREZENȚI LA DATORIE PENTRU SIGURANȚA CIRCULAȚIEI PE DRUMURILE PUBLICE

În perioada 28.11 – 01.12.2020 polițiștii vor intensifica activitățile de prevenire a evenimentelor rutiere, echipajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.