Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 21.09.2016, ora 07.00, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Marginea, autoutilitara condusă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Frătăuții Noi.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Dănila

La 21.09.2016, ora 10.18, un echipaj rutier a oprit pentru control pe DN 2, în localitatea Dănila, autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani din municipiul Suceava. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 21.09.2016, ora 23.20, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Suceava a oprit pentru control pe str. Calea Obcinilor din municipiul Suceava, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 30 de ani din comuna Bălăceana. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Frasin

La 21.09.2016, în jurul orei 07.16, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe DN 17, în localitatea Frasin, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Maramureș. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

26 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de 3600 de lei au fost aplicate de jandarmii suceveni pentru pescuit ilegal

În perioada 22-24 ianuarie a.c., jandarmii suceveni au desfăşurat, în comun cu Asociația Club Sportiv …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.