Peste 270 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţişti în cadrul unei acţiuni derulate în târgurile şi pieţele sucevene

Polițiștii au constatat 7 infracțiuni, au aplicat 277 de sancțiuni contravenționale şi au întocmit 6 dosare penale, în urma unei acțiuni organizate în acest week-end, în pieţe, târguri și oboare.

foto-3Poliția Română desfășoară permanent acţiuni punctuale, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare sau provenite din contrabandă.

Astfel, în perioada 23-25 septembrie a.c., zilnic, la nivelul judeţului Suceava au acţionat 177 de poliţişti – 102 poliţişti de ordine publică, 27 de la rutieră, 29 de investigare a criminalităţii economice, 9 de la transporturi şi 10 de la alte structure. Acţiunile au vizat pieţele, târgurile, oboarele, dar şi zonele adiacente acestora.În cadrul acțiunilor, au fost efectuate 161 de controale, dintre care 106 la societăți comerciale, 45 în piețe și 10 în târguri/oboare.

De asemenea, au fost constituite 11 filtre rutiere, fiind verificate 149 de autovehicule.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 7 infracţiuni şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 7000 de lei.
De asemenea, au fost aplicate 277 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 214.175 lei, dintre care 62 la Legea nr. 61/1991 privind normele foto-1de conviețuire socială și ordinea și liniștea publică, 104 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 5 la H.G. nr. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 87 de sancțiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Publicitate
georom

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Un adăpost de animale a ars în întregime. Focul a fost pus intenționat

Un adăpost de animale a ars în totalitate în noaptea de miercuri spre joi la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.