Minoră accidentată uşor pe o trecere de pietoni în Milişăuţi

La data de 24.11.2016, ora 12.56, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, în jurul orei 11.50, pe o trecere de pietoni din localitate a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 11.50, în timp ce traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni, o minoră de 16 ani, din orașul Milișăuți, a fost acroșată și accidentată ușor de un autoturism, după care, conducătorul auto a transportat-o la spital, unde s-a întâlnit cu mama ei, anunțată telefonic despre incident și care, a decis faptul că, întrucât fiica sa nu necesită îngrijiri medicale, să se deplaseze la domiciliu. În aceste condiții, conducătorul auto a plecat de la fața locului fără să anunțe poliția despre incident.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, conducătorul autoturismului implicat în accident a fost identificat ca fiind un bărbat de 55 de ani, din orașul Vicovu de Sus.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
tomibena

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Un adăpost de animale a ars în întregime. Focul a fost pus intenționat

Un adăpost de animale a ars în totalitate în noaptea de miercuri spre joi la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.