Radare în cascadă. Vitezoman ,,perseverent” prins de două ori circulând cu viteza de 127 şi 110 km/h în localitate.

În data de 09.03.2017 poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Suceava, împreună cu polițiști rutieri din cadrul polițiilor municipale și orășenești și sprijiniţi de agenții de ordine publică din cadrul secţiilor de poliţie cu sarcini pe linie rutieră, au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice sucevene.
În cadrul acţiunii, poliţiştii l-au identificat şi pe cel mai ,,perseverent” vitezoman din acest an – un tânăr de 21 de ani care, în doar zece minute a reuşit să îşi piardă de două ori dreptul de a conduce şi a acumulat două sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei legale.

În scopul impunerii unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic, poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu cei de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi consumului de băuturi alcoolice, cât şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

În cadrul acţiunii au fost constatate 4 infracţiuni. De asemenea, au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.430 lei, din care 56 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 6 permise de conducere, din care 4 pentru viteză şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Exemple:
Un tânăr de 21 de ani din județul Neamț, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, cu viteza de 127 km/h, în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere. Ulterior, acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea acelaşi autoturism pe DN 2E, pe raza localității Clit cu viteza de 110 km/h.

A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut și dovada de circulaţie.

Un bărbat de 29 de ani, din județul Iaşi, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe DN 2H, pe raza comunei Vicovu de Jos, cu viteza de 104 km/h, în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Reamintim că poliţiştii vor acţiona în continuare cu fermitate prin dispunerea măsurilor legale , astfel încât cei care încalcă normele rutiere să conştientizeze urmările şi pericolele generate de comportamentul iresponsabil în trafic.
 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Incendiu în localitatea Neagra Șarului

La 17 ianuarie 2021, în jurul orei 15:48, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.