Scule electrice şi alte bunuri furate dintr-o locuință din Sucevița

Poliţiştii recomandă montarea unor sisteme de securitate în cazul deţinerii unor locuinţe aflate în construcţie sau a unor imobile care nu sunt locuite în permanenţă. Persoanele care pleacă la lucru în străinătate sunt sfătuite să manifeste o atenţie sporită şi să dispună măsuri minime de siguranţă.

La 31.03.2017, ora 13.13, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, persoane necunoscute au sustras bunuri din locuința unui bărbat de 58 de ani din municipiul Rădăuți, situată în comuna Sucevița. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau siguranță și de faptul că, imobilul nu era locuit, victima fiind plecată în străinătate, în perioada 13.03.-31.03.2017, prin forțarea ușii camerei centralei, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras scule electrice şi alte bunuri.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.
 

Publicitate

Publicitate
 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Incendiul de la Marginea nu a fost provocat, ci a plecat de la un scurtcircuit

Incendiul din noaptea de miercuri spre joi de la Marginea, unde a ars un adăpost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.