Evenimente şi infracţiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti

La 23.04.2017, ora 11.50, un tânăr de 27 de ani, din orașul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul pe strada Drumul Nou, pe raza oraşului Vicovu de Sus, din direcţia oraşului Vicovu de Sus către comuna Vicovu de Jos, s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire a unui autoturism, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu poarta de acces în curtea unei locuinţe, situată pe partea dreaptă a sensului său de mers. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care a acordat primul ajutor victimei, acesta refuzând transportarea la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru investigaţii, fiind diagnosticat cu „TC minor, plagă escoriată temporal stânga”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind negativ și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Suceava

La 20.04.2017, în jurul orei 23.00, un bărbat de 32 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gr. Al. Ghica din municipiul Suceava, având direcţia de deplasare Rădăuţi spre Suceava, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta şi la condiţiile carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a acroşat un stâlp. În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului. După accident, şoferul, s-a deplasat la domiciliu, iar a doua zi, în jurul orei 09.00, s-a prezentat la sediul Biroului Rutier, unde a declarat evenimentul (precizând că nu a suferit leziuni). Acesta a fost sancţionat contravenţional şi i s-a eliberat autorizaţie de reparaţie.

La data de 23.04.2017, în jurul orei 18.00, întrucât avea ameţeli, şoferul s-a prezentat la Spitalul Județeana Suceava, unde a fost diagnosticat cu: „TCC prin accident rutier, contuzie coloana cervicală”, fără a rămâne internat. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Capu Câmpului

La 23.04.2017, în jurul orei 18.30, un bărbat de 76 ani, din orașul Gura Humorului, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177C, la km 2+600 m, în exteriorul localității Capu Câmpului, având direcţia de deplasare Valea Moldovei către Gura Humorului, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă la stânga, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă spre partea dreaptă, unde a intrat în coliziune frontală și laterală cu mai mulți puieți de arbori. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului și transferat la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” şi „vătămare corporală din culpă”.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Un adăpost de animale a ars în întregime. Focul a fost pus intenționat

Un adăpost de animale a ars în totalitate în noaptea de miercuri spre joi la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.