Home / Actualitate / Țigări în valoare de 33.000 lei abandonate de contrabandiști după ce au fost descoperiți de polițiști de frontieră

Țigări în valoare de 33.000 lei abandonate de contrabandiști după ce au fost descoperiți de polițiști de frontieră

În dimineața zilei de 27 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicovu de Sus – I.T.P.F. Sighetu Marmației au declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 04.00, lucrătorii noștri au observat, cu ajutorul aparaturii din dotare, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, trei persoane care se deplasau de la frontieră spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și s-au retras spre teritoriul statului vecin. Imediat, au fost luate măsuri de supraveghere a zonei fiind anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene despre producerea evenimentului.

La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit 3 colete, învelite în folie de culoare neagră, ce conțineau 3.000 pachete țigări, marca Marble, în valoare de 33.000 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare, lucrătorii noștri desfășoară activități specifice în cooperare cu autoritățile de frontieră din Ucraina, în vederea documentării întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.
 

Publicitate

Publicitate
obloane din aluminiu modificat

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

În ultimele 24 de ore au fost externate 64 de persoane declarate vindecate la Suceava

    Astăzi, 24.11.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.