Home / Actualitate / Peste 2.900 de pechete de ţigări în valoare de 33.600 de lei confiscate pe raza localităţii de frontieră Bivolărie

Peste 2.900 de pechete de ţigări în valoare de 33.600 de lei confiscate pe raza localităţii de frontieră Bivolărie

În cadrul unei operațiuni comune pe contrabanda, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei și lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au descoperit, într-un autoturism oprit în trafic, 3.000 pachete cu țigări, ascunse în portbagaj.

 Ieri, 7 iunie a.c., în cadrul Operațiunii Comune Contrabandă 2017, la nivelul Sectorului PF Vicovu de Sus – ITPF Sighetu Marmației s-a desfășurat o acțiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu țigări, la care au participat polițiști de frontieră și lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Astfel, în jurul orei 20.00, un echipaj format din polițiști de frontieră și jandarmi a oprit pentru control, pe o stradă de pe raza localității de frontieră Bivolărie, jud. Suceava, un autoturism marca Audi A 4, condus de către Vasile T., în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava.

La controlul efectuat asupra mașinii, în portbagaj, au fost descoperite mai multe colete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii șoferului, împreună cu autoturismul cu țigări, la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări, marca Marble, proveniență ucraineană, în valoare de 33.600 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională în valoare de 4.500 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

În data de 28.11.2020, în jurul orelor 17.00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.