Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 23.03.2018, ora 01,04, pe DN 17, în localitatea Șcheia, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, l-a depistat peun tânăr de 24 ani, din comuna Ilișești, în timp ce conducea autoturismul având o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Rădăuți

La data de 23.03.2018, ora 00:47, prin SNUAU 112 s-a sesizat faptul că, pe strada Volovățului din mun. Rădăuți, se deplasează un autoturism al cărui conducător auto este sub influența băuturilor alcoolice. Cu ocazia intervenției la sesizare, echipajul a identificat în trafic, la intersecția str. Volovățului, cu str. Tudor Vladimirescu, autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani, din mun. Rădăuți. Întrucât acesta emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Soloneţu Nou

La data de 22.03.2018, în jurul orei 20.35, un echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a oprit pe DJ 209L, pe raza localităţii Soloneţu Nou, com. Cacica, autoturismul condus de un tânăr de 24 ani, localnic și întrucât acesta emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificării documentelor solicitate, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile ucrainene.
Întrucât, existau suspiciuni cu privire la autenticitatea respectivului permis de conducere, s-a procedat la verificarea în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere din România, ocazie cu care s-a constatat că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de autovehicule, urmând a se efectua şi verificări în vederea stabilirii autenticităţii permisului de conducere prezentat.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „uz de fals”.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: infosuceava

Alte articole

POLIȚIȘTII PREZENȚI LA PARADA MILITARĂ ȘI ÎN MIJLOCUL SUCEVENILOR DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

La acest ceas aniversar, simțim cu atât mai mult mândria că suntem români și că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.