Doi bărbați bănuiți de furtul din locuința unui bărbat de 80 de ani din comuna Preutești, identificați de poliţişti

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la persoanele cărora le permiteţi accesul în locuinţă sau la care apelaţi pentru prestarea unor diverse treburi gospodăreşti. Nu arătaţi persoanelor necunoscute locurile în care păstraţi bani sau alte valori. Adoptaţi un comportament preventiv pentru a nu deveni victime ale furturilor din locuinţă!

La data de 23.03.2018, în urma continuării cercetărilor în cauza reclamată la 19.03.2018, privind furtul sumei de 3.000 de lei, din locuința unui bărbat de 80 de ani din comuna Preutești, polițiștii au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei ca fiind doi localnici de 34 și respectiv de 39 de ani. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 08.03.2018, cei doi au tăiat lemne la locuința persoanei vătămate, iar la final acesta i-a plătit cu o sumă de bani, timp în care bărbatul de 39 de ani a observat locul de unde acesta a luat banii.
Ulterior la 13.03.2018, în jurul orei 20.30, cei doi s-au deplasat la locuința victimei și au sustras suma de 3.000 lei, pe care au împărțit-o.

Cu ocazia audierii, cei doi autori au recunoscut fapta comisă. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 22.04.2021, ora 02:48, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin „SNUAU 112” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.