Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 23.03.2018, în jurul orei 09.00, în timp ce conducea auto utilitara pe DN 2, în afara localităţii Pătrăuți, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 44 de ani, din comuna Grănicești, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a acroșat marginea parapetului metalic de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare, după care, s-a răsturnat. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Cornu Luncii

La data de 23.03.2018, ora 09.25, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă într-o curbă pe DN 2E, din comuna Cornu Luncii, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 62 de ani, din comuna Bilca. După producerea impactului, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente în mers, un bărbat de 36 de ani, din județul Botoșani, care conducea o autoutilitară, a intrat în coliziune față – spate cu ansamblul auto condus de bărbatul de 42 de ani.

În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto de 62 de ani. Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Pătrăuți

La data de 23.03.2018, ora 10.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN2, în afara localității Pătrăuți, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Suceava. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 54 de ani și a soției acestuia, o localnică de 51 de ani, pasageră în autoturism. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Soloneț

La data de 23.03.2018, în jurul orei 10.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178A, în localitatea Soloneț, un bărbat de 32 de ani, din orașul Cajvana, a surprins și accidentat ușor o localnică de 62 de ani, care, în calitate de pieton se afla în traversarea neregulamentară a carosabilului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Salcea

La data de 23.03.2018, ora 12.55, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 290A, în afara orașul Salcea, pe fondul neadaptării vitezei, o tânără de 22 de ani, din municipiul Rădăuți, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune laterală cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei tinere de 21 de ani, tot din municipiul Rădăuți, pasageră în autoturism. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La data de 23.03.2018, ora 17.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada 22 Decembrie din municipiul Suceava, un localnic de 52 de ani, a surprins și accidentat două minore de 12 și 15 ani, ambele localnice, care, în calitate de pietoni, erau angajate în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.