Foto: Doi cetățeni din Bangladesh opriți din drumul ilegal spre vestul Europei

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, în apropierea frontierei de stat, doi bărbaţi din Bangladesh, care au încercat să treacă ilegal graniţa din Ucraina   în România, cu intenția de a ajunge în vestul Europei.

Ieri, 8 noiembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Brodina, județul Suceava, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 14.30, colegii noștri au reținut, la aproximativ 500 metri de frontieră, pe direcția localității Brodina, doi cetăţeni străini care nu își justificau prezența în zonă. Persoanele au fost conduse la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul verificărilor preliminare s-a stabilit faptul că ambii sunt cetățeni din Bangladesh, cu vârste de 22, respectiv 33 de ani, și intenţionau să treacă ilegal frontieră din Ucraina în România, cu scopul de a ajunge într-o ţară din spaţiul Schengen.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale ce se impun.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa foto arhiva

HOTĂRÂRE nr. 23 din 22.04.2021 privind acordarea de asistență internațională cu titlul gratuit pentru Ucraina și aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea

C.N.S.U. a adoptat în această seară o hotărâre privind acordarea de asistenţă internaţională cu titlul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.