O persoană a suferit un atac de panică, în urma unui incendiu la o gospodărie din localitatea Mitocul Dragomirnei

Astăzi, 11 noiembrie, în jurul orei 09:30, a avut loc un incendiu în localitatea Mitocul Dragomirnei. La fața locului au intervenit Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mitocu Dragomirnei, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Mitocu Dragomirnei.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat adăpostul de animale și o magazie, cu pericol de propagare la casa de locuit. Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vărstă de 40 de ani, care a suferit un atac de panică. Dupa ce și-a revenit, femeia a refuzat transportul la o unitate spitalicească. Au ars cele două construcții anexe (din lemn, cu învelitori din tablă, respectiv azbociment), pe o suprafață totală de aproximativ 140 mp, circa 5 metri cubi lemn de foc, 3 tone de cereale, utilaje și unelte din gospodărie și alte bunuri. S-au degradat zugrăveala, geamuri și elemente de tâmplărie din PVC (ferestre și ușa de la intrare) ale casei de locuit.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui foc deschis în spații deschise, ale cărui scântei, purtate de vânt, au aprins construcțiile din lemn aflate în apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 11:27, iar pompierii au salvat locuința gospodăriei, cu bunurile din interior.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Din totalul celor 587 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 177 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 76 pacienți sunt în zona tampon și 334 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid)

Astăzi, 01.03.2021, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.